2018. október 27., szombat

Budapesten és Fokvárosban fejleszt étteremajánló mobilalkalmazást Amerikának egy startup



A képen Petz Dániel és Varga Endre, az USA-ban alapított Feastfox startup magyar résztulajdonosai. A fejlesztést az a felismerés indította el, hogy sok kitűnő étterem van, amelyek attól a pillanattól, hogy a vendég belép az ajtón, mindent profi módon csinálnak, ám az éttermeknek általában nincs eleven kapcsolata a vendégekkel, amikor azok az éttermen kívül vannak. Már pedig erre van szükség akkor, ha például az ebéd és vacsoraidő közötti holtszezont üzlettel szeretnék megtölteni. S ennek megoldására képes a Feastfox. A mobilalkalmazást Fokvárosban kísérleti jelleggel már működtetik s a próbaüzem meglepően jó paramétereket szolgáltat, amiben - természetesen - oroszlánrésze van a magyar leleménynek. A vállalkozásról elsőként a Forbes számolt be Két magyar Dél-Afrikában csinál amerikai startupot, az Uber első befektetője is bízik bennük címmel. Terveik szerint az első amerikai város, ahol a mobilalkalmazást bevezetik, Seattle lesz. A szoftver Budapesten készül. Programozót keresnek, ami nem is olyan könnyű feladat még e szép cél esetében sem.  

Fotó: Orbital Strangers   








A veleméri Csinyálóház egy különleges őrségi szállás (két háló, fürdőszoba, étkezőkonyha, 5 ágy, nagy terasz)  a kertjében lévő tóka tündérrózsái és a levelein napozó békák érdekes látnivalót kínálnak öregnek és fiatalnak 


További blogbejegyzések

A veleméri Szentháromság-templom, amelynek két rovológiai nevezetessége is megtekinthető


Ha Ön, kedves olvasó eddig eljutott a cikk olvasásával, akkor megérdemel egy kis ajándékot, egy különleges nyaralási ötletet.  Elfogadna olyan ajánlatot, amiben nem csak őrségi szállás, hanem némi kulturális csemege is van, ami nem kerül túl sokba? Akkor megtalálta! Ajánljuk magunkat! Ez persze nem mentes minden önérdektől, viszont kétségtelenül egyedi. Az általunk javasolt őrségi szálláson a magyar hieroglif írásról is folytathat eszmecserét, nem is beszélve a Sindümúzeum díjtalan meglátogatásáról az itt eltöltött nyaralás alkalmával. S mindez (a beszélgetés és a Sindümúzeum is) teljesen díjtalan. 


Amennyiben Ön az őrségi szállás félpanzióvalőrségi szállás medencévelőrségi szállás SZÉP-kártyávalőrségi szállás Őriszentpéteren, netán az őrségi szállás Szalafőn keresőkulcsok mentén keres magának egy őrségi lakosztályt, vagy őrségi szálláshelyet az írástudomány és a szép táj mellé, akkor mi tudjuk ajánlani a legkedvezőbb megoldást! 

Az írástörténet és az őrségi jelkincs iránt érdeklődő igényesek, mint Ön is,  aligha találnak jobbat a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóháznál, e jellegzetes őrségi szálláshelynél, mert írástörténész által működtetett Cserépmadár szállás és Csinyálóház Veleméren is csak egy van. Igazán kár lenne haboznia, inkább hívja a 06(20)534-2780-as telefonszámot a rovológus által vezetett őrségi szállás lefoglalása végett!



A veleméri Csinyálóház (egy különleges őrségi szállás) mellett várja a felújítást a százhúsz éves pajta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése