2018. március 16., péntek

70 A hun-magyar azonosság kérdését érintő cikkeim


Amikor a székely írás eredetét kutatom, nem lehet megkerülni a hun-magyar azonosság kérdését, mert a hunok használták a székely írást és annak előzményét, a magyar hieroglif írást

Ezt a tényt A székelység eredete c. kötetben is közreadtam már, de az alábbi cikkek is segítenek belátni.



1. ábra. Apahidai hun csat magyar szójelekkel







- SZKÍTA, HUN, AVAR ÉS INDIÁN PIRAMISÁBRÁZOLÁSOK MARADÉKA A SZÉKELY ÍRÁSJELEK KÖZÖTT http://vargagezairastortenesz.blogspot.hu/2018/02/szkita-hun-es-avar-piramisabrazolasok.html

HOGYAN LEHET ELOLVASNI EGY HUN CSAT EGYETLEN JELÉT?
http://vargagezairastortenesz.blogspot.hu/2018/03/a-hunok-regeszeti-leletein-szinte-az.html

AZ 523-AS, QUARDUSAT-FÉLE MAGYAR BIBLIAFORDÍTÁS
http://vargagezairastortenesz.blogspot.hu/2018/01/az-523-as-quardusat-fele-magyar.html

ELOLVASHATÓ HUN ÉKSZER A "RAGYOGÓ, MAGASSÁGOS KHUAR KÖVE" MONDATJELLEL
http://vargagezairastortenesz.blogspot.hu/2018/04/elolvashato-hun-ekszer-ragyogo-magas.html




A fenti A székelység eredete c. kötet teljes terjedelmében olvasható a Magyar Elektronikus Könyvtárban. A Székely rovásjelek hun tárgyakon c. fejezet a 145. oldaltól kezdődik. 

A hun-magyar azonosságot bizonyítja A Szent Korona születésének ideje, helye és alkalma c. tanulmányom is, amelyik szintén teljes terjedelmében olvasható a Magyar Elektronikus Könyvtárban.

Javaslom még A titokzatos heftaliták és kusánok a Magyar őstörténet titkai! Prof. Dr. Aradi Éva című video megtekintését is!









veleméri Cserépmadár szállás kertjében, kávé mellett


További cikkek




Amennyiben még nem tudja, hogy hol tölti el a nyaralásra szánt időt - akkor látogasson meg Veleméren és pihenjen nálam a Cserépmadár szállás és Csinyálóház nevű szálláson! Ez esetben módunk lenne néhány rovológiai tárgyú beszélgetést összekapcsolni az őrségi szálláson eltöltött hétvégével, vagy huzamosabb idejű nyaralással. Amennyiben Ön az őrségi szállás félpanzióvalőrségi szállás medencévelőrségi szállás SZÉP-kártyávalőrségi szállás Őriszentpéteren, netán az őrségi szállás Szalafőn szempontok alapján keres magának őrségi lakosztályt, vagy őrségi szálláshelyet, akkor nálunk megfelelő terepet talál. Nyilvánvaló, hogy különleges élményben lehet része. Az írástörténet és az őrségi jelkincs iránt érdeklődő igényesek csak itt és csak nálunk kaphatják meg ezt a legjobbaknak való szellemi csemegét. Volt szerencsém a milánói Boscolo-ban, egy ötcsillagos szállodában is eltölteni néhány napot és állíthatom, hogy az igen magas színvonalú kiszolgálásnak volt egy súlyos hibapontja: az alkalmazottak egy szót sem szóltak a magyar írástörténetről s a szállodai környezetben sem volt egyetlen rovásfelirat sem. Ha Ön ezt a nyaralási malőrt el szeretné kerülni, akkor - amennyiben javasolhatom - hívja a 06(20)534-2780-as telefonszámot!




A veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóház (egy igazi őrségi szállás) kertjében lévő Lugasvég a reggelizések, sörözések és beszélgetések kitűnő terepe


Ha a kedves olvasó azt gondolná e veleméri képek láttán, hogy az Őrség maga a földi paradicsom, akkor találkozik a véleményünk. Én ugyan kétségkívül elfogult vagyok, de ezt senki se irigyelje tőlem, mert mindenki az lehet, ha nálunk nyaral.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése