Szarmata tartalom

Alább a szarmata tárgyak magyarul elolvasható hieroglifikus szövegeit mutatom be, amelyek összegereblyézése egyre időszerűbb feladat lenne. Az eddigiek alapján a szarmata hieroglifikus szövegek a hun hieroglifikus szövegek rokonságába tartoznak, vagy azokkal azonosak. Mindegyik jelkészlet megegyezik a magyar hieroglif írás jelkészletével és magyar szavakat, mondatokat olvashatunk el általuk. Ez alapján a szarmaták magyarul beszéltek, vagy köreikben a hun-magyar kultúra elemi erejű dominanciája érvényesült (különösen az olyan identitást kifejező jelvényszerű tárgyakon, amelyek e cikkben is láthatók).Kaukázusi szarmata jelvény a hieroglifikus "Jó úr magas köve" mondattal
A filipovkai szarmata szarvas jelei (előkészületben)
A kimmériai Boszporusz szarmata jelvényén lévő "Óg (is)ten" mondat
Egy szarmata ligatúra (előkészületben)


Egy gorgippiai szarmata csat (előkészületben)


Szarmata függő svasztikával (előkészületben)


Irodalom

Aradi Éva: A Méd Birodalom történetének új szempontjai, Kelet Kapuja, 2019., január - március. 

Horváth Csaba Barnabás: Finnugor és szkíta eredet - egy és ugyanaz? International Relations Quarterly, ISSN 2062-1973, Vol. 10. No. 3-4. (2019) 9 p. 

Varga Géza: Andronovo edény az "Ak laka" mondattal

Moór Elemér: A hunok származásának kérdése, fő tekintettel a nyelvi forrásanyagra, Magyar Nyelv, Akadémiai Kiadó, 1963.

Benkő István: Médek - magyarok


Kiss Bálint: Magyar régiségek I-III., Pest 1839. I. köt. 10.
Romsics Ignác: A magyarok őstörténetéről, Magyar Tudomány 

Dr. Tóth Tibor: Az ősmagyarok genezisének szarmatakori etapjáról. MTA Filozófiai és Történettudományi Osztályainak Közleményei, XIX. évf., 1969. 

Varga Géza: Szkíta tartalom

Varga Géza: Hun és avar tartalom

Varga Géza: Párthus tartalom

Varga Géza: Indián tartalom
A veleméri Csinyálóház egy különleges őrségi szállás (két háló, fürdőszoba, étkezőkonyha, 5 ágy, nagy terasz)  a kertjében lévő tóka tündérrózsái és a levelein napozó békák érdekes látnivalót kínálnak öregnek és fiatalnak 


A veleméri Szentháromság-templom, amelynek két rovológiai nevezetessége is megtekinthető
Amennyiben Ön az őrségi szállás félpanzióvalőrségi szállás medencévelőrségi szállás SZÉP-kártyávalőrségi szállás Őriszentpéteren, netán az őrségi szállás Szalafőn keresőkulcsok mentén keres magának egy őrségi lakosztályt, vagy őrségi szálláshelyet az írástudomány és a szép táj mellé, akkor mi tudjuk ajánlani a legkedvezőbb megoldást! 

Aligha talál jobbat a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóháznál, e jellegzetes őrségi szálláshelynél, mert írástörténész által működtetett Cserépmadár szállás és Csinyálóház Veleméren is csak egy van. Hívja a 06(20)534-2780-as telefonszámot a rovológus által vezetett őrségi szállás lefoglalása végett!A veleméri Csinyálóház (egy különleges őrségi szállás) mellett lassan befejeződik a százhúsz éves pajta felújításaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése