Indián tartalom

Az alábbi blogbejegyzések elsősorban az indián-magyar írástörténeti és nyelvi kapcsolatokkal foglalkoznak. Kétségtelen, hogy a bennük foglaltak minden akadémikus állásponttal ellenkeznek, amint az is, hogy a feltárt párhuzamok az elfogadott és egyetemeken oktatott téveszmék dacára léteznek. A Nemetz Tibor matematikus segítségével elvégzett valószínűségszámításunk eredményeképpen tudjuk, hogy e jelhasonlóságok nem a véletlen hasonlóságnak, hanem az írásrendszerek genetikus kapcsolatának köszönhetők. A bemutatott hieroglifák a kőkori ősvallás jelképeiként szolgáltak és csak korlátozottan használhatók (az Egri csillagokat, vagy a Háború és békét nem lehetne leírni velük, csak néhány ősvallási jelentőségű mondatot). Az alábbi cikkekben foglaltak jobb megértését segítheti a Magyar hieroglif írás c. kötetem, amelyben tankönyvszerűen írom le ezt a szó- és mondatjeleket alkalmazó írásunkat, amelynek 20-50 jele már a kőkorban el volt terjedve a Pireneusoktól Dél-Amerikáig. Acoma agyagdoboz a "Magas kövön ragyogó Dana isten" mondattal
Tóth István "A nagy ősanya sarjai" c. kötete a magyar-indián nyelvrokonságról
 Hopi tál az "Ogur isten" mondattal
Szkíta, hun, avar és indián piramisábrázolások maradéka a székely írásjelek közöttIndián-magyar jelpárhuzamok


Az ősvallás tanúsága a székely írás kialakulásáról


Honnan tudjuk, hogy a székely írás őse, a magyar hieroglif írás 50 000 éves?A csempeszkopácsi templom, amelynek két csodaszép és tanulságos rovológiai nevezetessége is megtekinthetőMagyarszombatfai csupor a kereszt alakú virágkompozícióvá vált Dana és alatta a két kacskaringó és a tengely által alkotott ten szójelekkel, az együttes olvasatuk: Dana ten (mai magyarsággal: Dana isten


Ha Ön, kedves olvasó eddig eljutott a cikk olvasásával, akkor megérdemel egy kis ajándékot, egy különleges nyaralási ötletet.  Elfogadna olyan ajánlatot, amiben nem csak őrségi szállás, hanem némi kulturális csemege is van? Akkor megtalálta! Ajánljuk magunkat! Ez persze nem mentes minden önérdektől, viszont kétségtelenül egyedi. Az általunk javasolt őrségi szálláson a magyar hieroglif írásról is folytathat eszmecserét, nem is beszélve a Sindümúzeum díjtalan meglátogatásáról az itt eltöltött nyaralás alkalmával. S mindez (a beszélgetés és a Sindümúzeum is) teljesen díjtalan. Amennyiben Ön az őrségi szállás félpanzióvalőrségi szállás medencévelőrségi szállás SZÉP-kártyávalőrségi szállás Őriszentpéteren, netán az őrségi szállás Szalafőn keresőkulcsok mentén keres magának egy őrségi lakosztályt, vagy őrségi szálláshelyet az írástudomány és a szép táj mellé, akkor mi tudjuk ajánlani a legkedvezőbb megoldást! Az írástörténet és az őrségi jelkincs iránt érdeklődő igényesek, mint feltehetően Ön is,  aligha találnak jobbat a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóháznál, e jellegzetes őrségi szálláshelynél, mert írástörténész által működtetett Cserépmadár szállás és Csinyálóház Veleméren is csak egy van. Igazán kár lenne haboznia, inkább hívja a 06(20)534-2780-as telefonszámot a rovológus által vezetett őrségi szállás lefoglalása végett!
Onogesius hun vezér szobra a Csinyálóház (egy különleges őrségi szállás) alatt áll és vár a Teremtővel való koccintásra, "Inkább vagyok itthon Etele szolgája, mint vagyonos ember idegenben"

5 megjegyzés:

  1. Varga Géza szakrális magyar-hun hieroglifái az emberiség kultúr kincse, mert az eredetet bizonyítja tudományos kutatása. Időben és térben helyezi el az ó-kori kultúrákat a szakrális jelek segítségével, amelyek az ősforrásból alakultak. Hatalmas teljesítmény a kontinenseken kialakult írások és jelábrázolások összevetése és rokonítása. Számunkra különleges értéke van megállapításainak a Szentkoronával kapcsolatban, miszerint szakrális hieroglifák stigmázzák eredetét, kiválasztott helyet biztosítva az emberiség kultúr-kincsei között, Varga Géza tudományos kutatásainak köszönhetően..

    VálaszTörlés
  2. Ilyen gondolatébresztő olvasmány, mindig kapcsolódik más ismeretekhez. Móricz János kutató felfedezései, és kapcsolatai bizonyára Varga Géza számára is vizsgálati területet jelentenek. Sajnálatos, hogy a spanyol keresztény térítés elpusztította az indián őskúltúra maradványait. Mindazonáltal, a szakrális hieroglifák megőrződtek, és igazolják Varga Géza hipotézisét az 50 ezer éves, ókor előtti szakrális képjelek meglétéről a világ korai civilizációiban.

    VálaszTörlés