2020. július 5., vasárnap

A Kassai Hajnal minisztériumi főosztályvezetőnek okirathamisítási nyomozás kapcsán írt levél

A Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítottak egy revíziós jegyzőkönyvet, amely tévesen azt állítja, hogy a budapesti hun(?) jelvény munkanevű leletről, hogy "A revízió során a tárgy épségéről, állapotának változatlanságáról meggyőződtünk." A hibás jegyzőkönyv kijavítása érdekében az alábbi levelet írtam Kassai Hajnal főosztályvezetőnek, akinek a neve írógéppel írva szerepelt a jegyzőkönyv mellékletén.


1. ábra. A Kassai Hajnal minisztériumi főosztályvezetőnek írt e-mail fényképe (alább az olvasható változata)



Az általam a Magyar Nemzeti Múzeumban letétbe helyezett budapesti hun(?) jelvény ép állapotáról kiadott valótlan Revíziós jegyzőkönyv felülvizsgálata iránti kérelema

Varga Géza <vargageza2@gmail.com>
2020. jún. 29. 8:44 (7 nappal ezelőtt)

címzett: hajnal.kassai

Tisztelt Kassai Hajnal főosztályvezető!

A 2020 április 27-én kelt Revíziós jegyzőkönyv tévesen állítja a budapesti hun(?) jelvényről, hogy "A revízió során a tárgy épségéről, állapotának változatlanságáról meggyőződtünk." A múzeumnak a jegyzőkönyv kiállításakor is tudomása volt arról, hogy a tárgyat több sérülés érte a története során, amiről az alábbi és a belőlük elérhető további cikkekben ismertetett, többnyire a múzeumban keletkezett bizonyítékok is tanúskodnak. Okirathamisításért büntető feljelentést tettem, ám úgy gondolom, hogy tudományos kérdésekben nem a Rendőrségnek kell kimondania a végső szót. Mivel az Ön neve is szerepel a dokumentumon és feltételezem, hogy a múzeumból az államtitkárhoz hasonlóan Ön sem kapott megbízható ismertetést a tárgy történetéről, kérem, legyen szíves a kifogásolt állítást ellenőrizni és a Revíziós jegyzőkönyvet a tényeknek megfelelően kijavíttatni! Kérem, hogy ennek során vegyék igénybe a személyes közreműködésemet és a segítségemet is! Tíz éve szeretném elérni, hogy a budapesti hun(?) jelvényről tudományos igényű leírás készüljön és az bekerülhessen a rovásjelekkel írt nyelvemlékeink közé.  

Köszönöm a figyelmét és a segítségét!

Üdvözli: Varga Géza letevő

06(20)534-2780

9946 Velemér, Fő utca 7.


https://vargagezairastortenesz.blogspot.com/2020/06/a-budapesti-hun-jelveny-hosszanak.html 

https://vargagezairastortenesz.blogspot.com/2020/06/hogy-magyar-nemzeti-muzeum-finnugrista.html 

https://vargagezairastortenesz.blogspot.com/2020/06/a-budapesti-hun-jelveny-eredeti.html  

https://vargagezairastortenesz.blogspot.com/2020/06/tomka-gabor-foigazgato-helyettes.html  

https://vargagezairastortenesz.blogspot.com/2020/06/a-budapesti-hun-jelveny-szinevaltozasa.html  

https://vargagezairastortenesz.blogspot.com/2020/06/hadhazine-vaday-andrea-szakvelemenyeben.html  

https://vargagezairastortenesz.blogspot.com/2020/06/rezi-kato-gabor-foigazgato-helyettes-ur.html 

https://vargagezairastortenesz.blogspot.com/2020/06/fekete-peter-allamtitkar-budapesti-hun.html






Ne fogadjon el utángyártott, sérült csomagolású, vagy rosszarcú eladó által kínált Cserépmadár szállás és Csinyálóházat! Rovológus által vezetett hiteles őrségi szállás csak nálunk!  



Kétségtelen, hogy elfogult vagyok, mert teljes szívemből szeretem az Őrséget és a szállásunkat, de Ön is így járhat, ha egyszer nálunk nyaral! Hívja most a 06(20)534-2780-as telefonszámot!


1 megjegyzés:

  1. Péterfai János a fészbukon: "Kedves Géza! Teljesen eredménytelen minden próbálkozásod. Sajnos, analfabétáknak írsz, akiknek értelmi köre a rómaiak idejéig sem jut el. Azt sem tudják, hogy a latin egy magyar eredetű nyelv. Akkor mit akarunk ilyen vezetőkkel?"

    Varga Géza: Tanítgatni kell őket, nagyon nagy türelemmel. Remélem szívesen veszik.

    VálaszTörlés