2020. március 4., szerda

Kásler Miklós miniszter úr saját kezébe

Az alábbi levelet küldtem el a sokunk által tisztelt miniszternek. Kénytelen voltam a címzésbe azt is belefogalmazni, hogy a "saját kezébe", mert az ügyek elintézési módjából mintha kimaradt volna a miniszter úr is, meg a korrektség is. Következzen tehát a levél! Ezt ebben a pillanatban küldtem el a címzettnek és még néhány, a tudományos életben szerepet játszó személynek.



1. ábra. Egy hieroglifikus írásemlék részlete, amit bizonyosan nem tud elolvasni az érintett tudósok egyike sem, ami az egyetemi oktatás színvonaltalansága miatt esetleg még menthető lenne


Tisztelt miniszter úr!

A figyelmébe ajánlom az alábbi cikkeimet, amelyekben legjobb szakembereink egy-egy csődjéről számolhatok be. E kudarcok oka az, hogy az akadémikus "tudomány" - tisztelet a kivételnek! - az alapvető szakmai és tudományetikai ismeretekkel és elszánásokkal sem rendelkezik a korai magyar írástörténetet illetően. 

Kénytelen vagyok megemlíteni, hogy az általam a Magyar Nemzeti Múzeumban jóhiszeműen letétbe helyezett, de ott barbár módon lereszelt budapesti hun(?) jelvénnyel kapcsolatos második vizsgálat eredményéről nem kaptam tájékoztatást, sőt semmilyen megkeresésben sem volt részem. Azt szeretném elérni, hogy a múzeum teljesítse a szerződésben vállalt kötelezettségét és írja le egy tudományos folyóiratban a leletet. Amit eddig e helyett írtak, az nem tudományos folyóiratban jelent meg s a cikk szerzőjének nem sikerült felismernie a latin M betűt sem (amit a lereszelt rovásjelek helyére vizionált). 

A korábban Önhöz intézett kérésemre, miszerint a hazai tudomány intézményesen kutassa a székely írást és a magyar hieroglif írást, a Magyarságkutató Intézet főigazgatójától azt a választ kaptam, hogy nem tud és nem akar ezzel foglalkozni. Ezt aligha tekinthetjük kellőképpen biztatónak, ezért az alábbiakban leírtakhoz hasonló további fiaskókra számíthatnak az Ön alá rendelt "tudósok" tevékenysége során.

A korai magyar írástörténet kutatásában elmaradt rendszerváltást pótló, a tudományos haladást segítő intézkedésében bízva üdvözli:

Varga Géza írástörténész

A Magyarságkutató Intézetnek, Dr. Horváth-Lugossy Gábor főigazgató úrnak

Karosi hunfoglalók, Révész László és Török Tibor nézeteltérése

Neparáczki Endre nem mond igazat, mert vannak honfoglaló nyelvemlékek


Török Tibor sem mond igazat, mert léteznek hieroglifikus avar nyelvemlékek

Bernert Zsolttal, a Természettudományi Múzeum főigazgatójával beszélgetek az Attila-kiállításukról

Az M. Lezsák Gabriella által felkutatott kaukázusi turul hieroglifikus mondata

Az akadémikus tudomány átadta a terepet, nem képes a székely írás eredeztetésére

 A rovológiában a "tudományos konszenzus" egy maffiaszerű csoportosulás blöffje

Múzeumi mese a reszelőnyomot hagyó folyadékról




2. ábra. Ezt bezzeg "rontott latin M" betűként olvasta el a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgató-helyettese és azt közzétette az édesapja megünneplésére szánt magánkiadványban, én holtomig szégyellném, ha a fiam csak ennyire "ismerné" a latin betűket




Irodalom 









Ne fogadjon el utángyártott, sérült csomagolású, vagy rosszarcú eladó által kínált Cserépmadár szállás és Csinyálóházat! Rovológus által vezetett hiteles őrségi szállás csak nálunk!  



Kétségtelen, hogy elfogult vagyok, mert teljes szívemből szeretem az Őrséget és a szállásunkat, de Ön is így járhat, ha egyszer nálunk nyaral! Hívja most a 06(20)534-2780-as telefonszámot!


4 megjegyzés:

  1. Magura Péter a fészbukon: "Én meg írtam a Mikulásnak. Pont annyit ér."

    Varga Géza: Azért ez az ügy sokak előtt megvilágítja, mit ér ez a kormányzat és mit érnek a "tudósai". Ezért talán érdemesebb volt ezt a levelet megírni, mint a Mikulásnak írt leveledet.

    VálaszTörlés
  2. István Nagy a fészbukon: "Nem csak a Magyar Nemzeti Múzeumnál van probléma, ezt saját magam is megtapasztaltam- megtapasztaltuk! A háttérben összefutnak a szálak, már csak az kérdés, hogy ha egy döntést hozó személy kikéri a tanácsadók véleményét azokat vajon mi vezérli? Ha valóban a tudás és az igazság iránti elkötelezettség akkor nincs baj, ellenkező esetben viszont nagyon nagy a baj.... Gyüjteni kell az információkat és elfog jönni annak a napja amikor felelni fognak azért amit elkövettek!"

    Natasa Csahuridisz: Igy van, addig meg belül reszkessenek.

    VálaszTörlés
  3. Fejétől bűzlik a hal, mondja a népi bölcsesség. Ez a skandallum a magyar művelődéstörténet körül, még haynau helytartó idején született a hunfalvi-Budenz ügynököknek köszönhetően. És az új évezredben is folytatódik, ami gondolatszabadságunk és nemzeti létünk stigmája. Orbán Viktor NER programját pusztán ez a Habsburg anakronizmus hitelteleníti.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A devizahitelesekkel történtek sem növelik a bizalmunkat és az abortuszt is gyilkossággá kéne minősíteni, meg vissza kellene állítani az ezeréves alkotmányunkat a Felsőházzal és a képviselők visszahívhatóságával, továbbá a királyválasztással egyetemben (de ne a képviselők válasszák az uralkodót). Szóval lenne tennivaló elég, ám annak is örvendek, ha szorgalmasan megosztod a cikkeimet. Köszönöm a hozzászólásodat!

      Törlés