2020. április 24., péntek

Levél a "tudományos konszenzus" képviselőinek

Tisztelt címzettek!

Vékony Gábor nyilvánvalóan és köztudottan tévesen olvasta el a Bodrog-alsóbűi rovásjeleket. Annak idején az MTA zárt körű tanácskozáson próbálta a helyére tenni az olvasatot, de ez akkor sem és azóta sem sikerült a körön belülieknek. Úgy vélem, hogy nyitniuk kellene az új szakmai felismerések (például a szójeleink létének tudomásul vétele), valamint az eredményesebb módszertan (például a köldöknéző zárt konferenciák gyakorlatának megszüntetése) felé. A téves olvasat nyelvészeti felhasználása csak kudarcot eredményezhet. Ezt a csődöt a könyvkiadás monopóliumának megszünése és az internet korában nem lehet a "tudományos konszenzus" belügyeként, az előző átkosok idején kialakult módon kezelni.

A megtisztelő figyelmükbe ajánlom az alábbi cikkemet, amely a kérdést taglalja.

Fehér Bence megveregeti Vékony Gábor, a "talán legképzettebb rováskutatónk" vállát


 Tisztelettel üdvözli Önöket Varga Géza írástörténész



1. Ábra. A Bodrog-alsóbűi rovásírásos fúvókatöredék rajza


A fenti levelet elküldtem az MKI néhány munkatársának, de választ - rendes szokásuk szerint - nem küldtek.



Irodalom


Varga Géza: Magyar hieroglif írás




Ne fogadjon el utángyártott, sérült csomagolású, vagy rosszarcú eladó által kínált Cserépmadár szállás és Csinyálóházat! Rovológus által vezetett hiteles őrségi szállás csak nálunk!  



Kétségtelen, hogy elfogult vagyok, mert teljes szívemből szeretem az Őrséget és a szállásunkat, de Ön is így járhat, ha egyszer nálunk nyaral! Hívja most a 06(20)534-2780-as telefonszámot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése