2019. január 12., szombat

A Püski Könyvesboltban Varga Géza írástörténész tollából kapható kötetek

A 1013 Budapest, Krisztina krt. 26. sz. alatti Püski Könyvesboltban az alábbi - magyar írástörténeti tárgyú - köteteim kaphatók, a bolt alacsony árrése miatt a legkedvezőbb árfekvésben. A képek alatti szövegre kattintva elolvasható a tartalomjegyzék és a kötet leírása.

A bolt telefonszáma: +36 1 375-7763 
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 10:00-18:00, szombat: 10:00-13:00










3. ábra. A székely rovásírás eredete, ez a kötet keltette fel Varga Csaba érdeklődését a székely írás eredete iránt, aminek köszönhetően több érdekes rovológiai tárgyú kötettel ajándékozott meg bennünket














Jegyzetek

A szerző kötetei.
A szerző bibliográfiája.
A szerző életrajza. 
Varga Géza írástörténész blog.
Facebook Könyv csoport








A csempeszkopácsi templom, amelynek két csodaszép és tanulságos rovológiai nevezetessége is megtekinthető



A csempeszkopácsi templom kapubélletének Isten országa olvasatú hieroglifikus mondatjele



Amennyiben Ön az őrségi szállás félpanzióvalőrségi szállás medencévelőrségi szállás SZÉP-kártyávalőrségi szállás Őriszentpéteren, netán az őrségi szállás Szalafőn skeresőkulcsok mentén keres magának egy őrségi lakosztályt, vagy őrségi szálláshelyet az írástudomány és a szép táj mellé, akkor mi tudjuk ajánlani a legkedvezőbb megoldást! Az írástörténet és az őrségi jelkincs iránt érdeklődők aligha találnak jobbat a veleméri Cserépmadár szállás és Csinyálóháznál, e jellegzetes őrségi szálláshelynél, mert írástörténész által működtetett Cserépmadár szállás és Csinyálóház Veleméren is csak egy van. Igazán kár lenne haboznia, inkább hívja a 06(20)534-2780-as telefonszámot a rovológus által vezetett őrségi szállás lefoglalása végett!




Onogesius hun vezér szobra a Csinyálóház (egy különleges őrségi szállás) alatt áll és vár a Teremtővel való koccintásra

2 megjegyzés:

  1. Beliczai Mária a fészbukon: Ezt a rendkívüli könyvet csak ajánlani tudom mindenkinek! Olyan összefüggéseket érthetünk meg a múlt nagyon távoli mélységeiből egészen a közelmúltig egymásra épülő jelképi, képírási rendszerekről, amelyek nélkül nagyon nehezen vagy alig érthető, miként gondolkodtak eleink... Megtanít kimozdulni berögzöttségeinkből, amelyek mind a látásunk, gondolkodásunk és betű/hang szerinti írásunk következtében nem képes belelátni elődeink világába, nehezítve kultuszaik, kultúrájuk valódi megértését. A könyv értékét még a csodálatosan gazdag képi világa, műkincsek sokasága, magyarázó fotógrafikák emelik tovább... Az egymásra épülő kultuszok, kultúrák kutatásának kézikönyvét tarthatják a kezükben mindazok, akik megajándékozzák magukat és másokat is Varga Géza egyedülálló felismerésekben bővelkedő könnyvével! Köszönet ezúttal is kiváló írástörténészünknek, Varga Gézának életműve talán csúcspontját is jelentő könyvéért!

    VálaszTörlés
  2. Varga Géza: Köszönöm! Valóban nem fogok már több könyvet kiadni. Inkább itt adom közre a gondolataimat a neten.

    VálaszTörlés